MARDİN / ARTUKLU - Mehmet Nihat Mungan İlkokulu

Ara

Okulumuza ses sistemi alan velimize plaket takdim edild

Ara

Okul öncesi etkileşimli kitap okuma etkinliği velilerimizin katılımıyla yapıldı.

Ara

10-14 Aralık 2023 tarihleri arasında okulumuz konferans salonunda velilerimize yönelik olarak okulumuz müdürü Servet DEMİRCAN, müdür yardımcısı Sibel BULAÇ, rehber öğretmenlerimiz Gülsen EGE ve Hatice Betül KAYA’nın katılımlarıyla akran zorbalığı, sınır koyma ve iletişim becerilerini geliştirme konularında toplantılar düzenlenmiştir.

Toplantılarda; okulumuzda yapılmış ve de yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme de yapılmıştır

Kas

Okulumuza yeni gelen öğrencilerimiz Sınıf Rehber Öğretmenleri eşliğinde okul tanıtıldı. Öğrenci tuvaletleri , idare odası, öğretmenler odası , konferans salonu gibi alanlar tanıtıldı.

Kas

Enerji tasarrufu hakkında rehber öğretmenimiz sınıf rehberlik çalışması düzenledi.

Kas

Okulumuz sınıf ve koridorlarındaki panolarım düzenli olarak güncellenmektedir.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında öğretmenlerimiz sınıf etkinlikleri yaparak ve yaptığı çalışmalar ile ilgili dosyalar tutarak gerekli özeni gösterdikleri için teşekkür ederiz.Değerler eğitimi her ay düzenli olarak yapılıyor ve pano haline getiriliyor.

Kas

Okulumuzda görev yapan branş hocalarımız sınıf öğretmenlerimizi ziyaret ederek derse katıldılar

Kas

Kanada merkezli  CARIBOU CONTEST in düzenlemiş olduğu dünya ülkelerinden 34 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Matematik Yarışmasında  Mardin Artuklu Mehmet Nihat Mungan İlkokulu 2/A Sınıfı Öğrencilerinden Robin Emir DAŞ Adlı öğrenci  Dünya Birincisi olmuştur. Okul  Müdür Servet DEMİRCAN adı geçen öğrenciyi ailesini ve öğretmenini makamında tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kas

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

Kas

1/A sınıfı sinema etkinliği düzenlendi.

Kas

Yardımsever veliler, öğretmenler ve öğrencilerin el emeği göz nuruyla hazırladığı ürünler, stantlarda yer aldı.

Okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler