MARDİN / ARTUKLU - Mehmet Nihat Mungan İlkokulu

Nis

Futbol takımızmız Artuklu İlçe Milli Eğitim Müfürlüğümüzün düzenlemiş olduğu futbol turnuvasına katılarak ikinci olmuştuır.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Meral Gökdağ toplum hizmeti kapsamında fidan dikimi etkinliğini gerçekleştirdi.

Ock

Okul öncesi öğretmenimiz Behiye MUNĞAN TUFAN Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz Projesi kapsamında veli ziyareti gerçekleştirdi.

Ock

4D sınıfı dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Hikaye oluşturma ve Hatırlatma Bulmacası etkinlikleri yapılmıştır

Ock

1/B sınıf öğrencilerimizle Dilimizin Zenginlikleri  projesi kapsamında Hatırlatmaca etkinliği düzenlenmiştir. Sınıf öğretmenimiz Halil Efeoğlu hocamıza teşekkür ederiz

Ock

4/D Sınıfı öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında ANLAMINI BUL OYUNU oynadılar. Sınıf öğretmenimiz Nevin Akkuş'a teşekkür ederiz

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi hikayelerini oluşturdu.

Ock

Dilimizin zenginliği projesi kapsamında okula yazar davet edildi

Davet edilen egitimci yazar, Metin AYDIN çocuklarla  buluştu, Verimli bir görüşme gerçekleşti...

Başta okul müdürümüz Sayın Servet DEMİRCAN olmak üzere emeği geçen Filiz Erdeniz ve Meltem Sis hocalarımıza da teşekkür ederiz

Ock

Okul öncesi öğretmenimiz Esma AKGÜN öğrencilerimizle birlikte pijama partisi yapmışlar.

Ock

Dinlediğimi resmediyorum projesi kapsamında yapılan çalışmaların sergisi açıldı

Ara

Okul öncesi öğretmenimiz Esma AKGÜN Sebeb-i Ziyaretimiz Öğrencimiz Projesi kapsamında veli ziyareti gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuz Okul Öncesi öğretmenlerimiz Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gerçekleşrtirdiği çevrimiçi konferansa katıldılar.

Ara

Okulumuza ses sistemi alan velimize plaket takdim edild